Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES AMB VERDURETES, OU FERRAT I XISTORRA

dimarts, 26 de novembre del 2024

Ingredients:

Patates

Pebrot vermell i verd

Ceba

Carbassó

Elaboració del plat:

Peleu totes les verdures, renteu-les i les talleu-les a trossets com més us agradin.
Poseu una paella al foc, poseu-hi oli, tireu totes les verdures a coure i a mesura que passin els minuts ho aneu remenant fins que veieu que tot està tendre.
A continuació escorreu les verdures amb una escumadora i ho poseu al plat. Seguidament agafeu un ou, espereu que l'oli sigui calent i el tireu a la paella que es cogui bé i el poseu al plat.

En el mateix oli hi poseu un tros de xistorra i li doneu unes voltes que quedi rostida.
El serviu posant-lo al costat i ja podeu menjar amb un trosset de pa. 

Beureu quin menjar tan senzill i bo.

Recepta presentada per: Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada