Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTIS DE XOCOLATA "SACHER"

dimarts, 18 d’abril del 2023

 Ingredients

4 Ous

1 Got de sucre

1 Got de xocolata en pols

1 Got de farina

1 Sobre de llavat

4 Cullarades de melmelada de gerds


Cobertura de xocolata

1 tauleta de xocolata Nestlé negre


Elaboració del plat

Escalfeu el forn mentre preparem la mescla dels ingredients. 

Primer de tot separem les clares dels rovells. 

Tot seguit barregem els quatre rovells amb el sucre, l'oli, la xocolata en pols i la farina. 

Ho remenem tot intensament fins que quedi molt fi i desp rés hi afegim les clares muntades a punt de neu. Envolteu a poc a poc les clares perquè quedi lligat.

Poseu la pasta en un motlle rodó i l'introduïu al forn durant 40 minuts a 180º.

Un cop fet, l'obrim pel mig i l'untem de melmelada de gerds.

Per acabar, li posem la cobertura de xocolata per sobre.

Bon Profit!!!!!!


Presentada per: Conxi Parrado

 

            



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada