Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

RISSOTTO AMB BOLETS

dijous, 21 de novembre del 2019
Ingredients: 

400 g. d'arròs amb els bolets
4 cullerades soperes d'oli
2 cebes mitjanes
2l d'aigua calenta o brou
1/2 got de vi blanc o cava
75 g. de mantega
150g de formatge Parmigiano-Reggiano


Elaboració del plat:

Prepareu la cassola, tireu-hi l'oli i a continuació la ceba tallada ben fina. Sofregiu-la a poc a poc sense que quedi rossa. Un cop cuita la ceba ja hi podeu afegir l'arròs. Aneu-lo remenant a poc a poc fins que quedi una mica ros. Llavors, és el moment d'afegir-hi el vi fins que l'arròs l'hagi absorbit. A continuació s'hi va tirant l'aigua de mica en mica i es va remenant durant els 15 minuts de la cocció. Seguidament, un cop parat el foc i sense deixar de remenar, s'hi afegeix la mantega i, un cop desfeta, el formatge.  Ho serviu tot seguit.
Hi ha moltes maneres de fer risotto, aquesta és molt ràpida i poc carregada.

Presentada per: M. Assumpció Fontcuberta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada