Ingredients:
400 g. d'arròs amb els bolets
4 cullerades soperes d'oli
2 cebes mitjanes
2l d'aigua calenta o brou
1/2 got de vi blanc o cava
75 g. de mantega
150g de formatge Parmigiano-Reggiano
Elaboració del plat:
Prepareu la cassola, tireu-hi l'oli i a continuació la ceba tallada ben fina. Sofregiu-la a poc a poc sense que quedi rossa. Un cop cuita la ceba ja hi podeu afegir l'arròs. Aneu-lo remenant a poc a poc fins que quedi una mica ros. Llavors, és el moment d'afegir-hi el vi fins que l'arròs l'hagi absorbit. A continuació s'hi va tirant l'aigua de mica en mica i es va remenant durant els 15 minuts de la cocció. Seguidament, un cop parat el foc i sense deixar de remenar, s'hi afegeix la mantega i, un cop desfeta, el formatge. Ho serviu tot seguit.
Hi ha moltes maneres de fer risotto, aquesta és molt ràpida i poc carregada.
Presentada per: M. Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
RISSOTTO AMB BOLETS
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
18:06
dijous, 21 de novembre del 2019
Etiquetes de comentaris:
Arròs,
Primers plats,
Trobada cuina amb deshidratats,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada