1 l de brou vegetal
4 carxofes
100 g de faves
8 espàrrecs de marge
1 ceba tendrá
1 pebrot verd
4 alls tendres
Tomàquet
Safrà
1 dl d’oli d’oliva
sal
Elaboració del plat:
En una cassola amb oli
d’oliva, sofregiu-hi la ceba tendra i el pebrot verd picolats. Quan s’hagin
enrossit una mica, afegiu-hi els alls tendres, uns brins de safrà i les
carxofes tallades a grills. Remeneu-ho tot bé i afegiu-hi seguidament el
tomàquet ratllat, les faves i els espàrrecs.
Doneu-hi uns tombs perquè
s’impregni tot bé i, llavors, poseu l’arròs a la cassola i cobriu-ho tot amb el
brou. Tasteu-ho de sal
i dexeu-ho coure tot plegat uns 15 minuts.
Presentada per: Encarna García
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada