Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS AMB CARXOFES I ESPÀRRECS DE MARGE

dijous, 27 d’abril del 2017
Ingredients:


400g d’arròs bomba
1 l de brou vegetal
4 carxofes
100 g de faves
8 espàrrecs de marge
1 ceba tendrá
1 pebrot verd
4 alls tendres
Tomàquet
Safrà
1 dl d’oli d’oliva

sal

Elaboració del plat:

En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu-hi la ceba tendra i el pebrot verd picolats. Quan s’hagin enrossit una mica, afegiu-hi els alls tendres, uns brins de safrà i les carxofes tallades a grills. Remeneu-ho tot bé i afegiu-hi seguidament el tomàquet ratllat, les faves i els espàrrecs.
Doneu-hi uns tombs perquè s’impregni tot bé i, llavors, poseu l’arròs a la cassola i cobriu-ho tot amb el brou. Tasteu-ho de sal i dexeu-ho coure tot plegat uns 15 minuts.

Presentada per: Encarna García




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada