Foto: Encarna Garcia |
4 ous
250g sucre
250g farina
aigua
per fer l'almivar
Elaboració del plat:
Munteu les clares a punt de neu amb 100g de sucre. Barregeu els rovells amb els 150g de sucre restants, mentre ho anem muntant afegiu-hi una mica d'aigua. Afegiu-hi la farina i per últim les clares muntades, amb molta cura.
Ompliu motlles de forma cilíndrica tot deixant una mica per arribar a dalt, i poseu-los a coure al forn a uns 180º.
Mentrestant, feu l'almívar.
Un cop trets del forn, deixeu els taps refredar i doneu-los un bany d'almívar.
Quan estigui fred l'almívar empolseu-hi sucre per sobre.
Variació:
Es pot afegir un polsim de canyella a la massa.
S'hi pot afegir també una mica d'anís.
S'hi pot afegir mantega.
Font: www.gastroteca.cat.
Presentada per: Encarna García
Ja no cal anar a Cadaqués per tastar els taps....quina bona pinta que fan.