Foto: Mª Rosa Dantí |
1 pollastre de pagès de l`Empordà
3 escamarlans per persona
2 cebes
2 tomàquets
4 grans d`all
1 grapat d`atmetlles (picada)
1 pebrot vermell
brou de pollastre
Elaboració del plat:
Per començar, enrossiu en una cassola amb oli el pollastre tallat a trossos, el pebrot i els alls.
Un cop ho tingueu tot ros aparteu-ho i guardeu-ho.
En el mateix oli fregiu els escamarlans i retireu-los.
A continuació poseu-hi la ceba tallada petita per fer el sofregit. Quan s'enrosseixi afegiu-hi el tomàquet i no deixeu de remenar.
Un cop estigui el sofregit a punt, poseu-hi els trossos de pollastre i afegiu-hi el brou, fins a cobrir-lo i tapeu-ho.
Finalment, quan el pollastre ja sigui cuit, tireu-hi els escarmalans i la picada (alls i ametlles)
Presentada: Per Mª Rosa Dantí
Bon profit
Un plat bonisim i per quedar bé sempre, Maria