Ingredients:
Per a 28-30 unitats:
150 gr de farina d'ametlla
100 gr de sucre
2 clares d'ou
Ratlladura d'una llimona
30 ametlles marcona
Un pessic de sal
Elaboració del plat:
Bateu les clares a punt de neu, quan comencin a agafar cos hi aneu afegint el sucre, en forma de pluja.
Quan ja tenen una consistència ben forta hi afegiu la farina d'ametlla, la ratlladura de llimona i el pessic de sal.
Barregeu bé amb una espàtula.
Poseu la massa a una mànega pastissera i talleu-hi la punta perquè ens quedi una obertura de 1,2 cm. o una boquilla pastissera.
Folreu la safata del forn amb paper especial de forn, aneu fent boles, deixant un espai entre elles i col·loqueu-hi una ametlla damunt de cadascuna.
Coeu al forn a 170º durant 15 minuts i quan comencin a agafar color les retireu.
Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
Presentada per: Josep Melgarejo
Recepta extreta de www.receptes.cat
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
AMETLLATS DE L'ESTANY
Publicat per
Irene Feliu
a
16:34
dijous, 1 de desembre del 2016
Etiquetes de comentaris:
Galetes,
Postres,
Trobada cuina de l'Empordà Gironès i Pla de l'estany
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (97)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (78)
- Postres (126)
- Primers plats (191)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Josep,van quedar boniiiisims!!