Foto: Roser Blasco |
Les menuderies
de pollastre:
Potes, pedrers,
colls, carcanades, etc
1 ceba
1 pastanaga
Uns grans d’all
1 pebrot petit vermell
1 fulla de
llorer
Elaboració del plat:
Un cop nets i
tallats els menuts, poseu-los a rostir en una cassola amb un raig d’oli.
Poseu-hi la ceba, la pastanaga i el pebrot tallats a trossos, els alls i la
fulla de llorer. Quan estigui bastant cuit hi tireu un raig de conyac, i el
deixeu acabar de coure.
Un cop cuit, traieu els menuts i els reserveu. I passeu les verdures pel colador xinès.
Afegiu a la cassola un pot de bolets i una picada d’ametlles, i torneu-hi a
posar els menuts i la salsa, que faci el xup-xup, fins que estigui llest per
menjar.
Aquesta recepta
queda molt bona també feta amb conill.
Presentada per: Rosa Cladellas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada