Foto per. Conxi Parrado |
1 Pollastre a trossos
3 cullerades soperes de mel
1 llimona el suc
2 grans d'all
5 patates a trossos petits
1 ceba
sal
pebre
oli
herbes aromàtiques
Elaboració del plat:
Agafeu una safata per el forn, hi posem el pollastre salpebrat i afegirem un raig d'oli. Hi afegim els grans d'all tallats ben prims, i posem les tres cullerades de mel hi afegim el suc de la llimona, per sobre dels trossos del pollastre, i les herbes aromàtiques.
Tapem bé i ho deixem reposar a la nevera durant unes hores. Com més temps passi, més integrats estaran els sabors.
Preescalfem el forn a 200º, abans de posar el pollastre al forn, afegim-hi les patates i la ceba, ben repartit.
Ho passem al forn durant 60 minuts. De tant en quan, girem els trossos de pollastre, per tal que es daurin, i mullant amb el suc per tal que s'impregni bé.
L'hi podeu afegir un raig de vi de taula, a mitja cocció, al vostre gust.
Bon Profit.
Presentada per: Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada