Foto: Assumpció Volart |
8 Patates
300 g Carn de porc
200 g Carn magre de vedella
3 Cebes
2 Tomàquets
1 copa vi ranci
1 Farcellet d’herbes (opcional)
150 g Llard
Sal i pebre
Temps de
cocció: 1 h 10 min
Nº Persones:
4 persones
Elaboració del plat:
Desfer el llard de porc en una cassola i, seguidament,
rostir-hi la carn, tallada a trossos i salpebrada. Retireu-la i reserveu-la.
Talleu la ceba a llunetes i sofregiu-la amb el mateix greix. Afegir els
tomàquets pelats i capolats i sofregir-los. Aboqueu-hi el vi i, si voleu, un
farcellet d’herbes aromàtiques. Deixar reduir i tornar a posar la carn.
Mullar-la amb brou o aigua, tapar la cassola i continuar la cocció fins que la
carn sigui tendre. Deixar refredar i, després, triturar-ho tot sense el
farcellet, si s’ha afegit. Rectifiqueu la pasta de sal. A continuació, pelar
les patates i tallar les a lames d’aproximadament mig centímetre de gruix.
Fregir-les en una paella amb força oli i quan estiguin mig fregides, escórrer-les.
Un cop fredes, saleu-les lleugerament si ho desitgeu i col·loqueu-les sobre el
taulell de cuina. Farcir-les tot formant petits entrepans amb dues lames de
patata, entre les quals s’hi afegirà la pasta preparada anterior ment. Aplaneu
lleugerament els petits entrepans de patata amb els dits per tal de que quedin
compactes i, seguidament, enfarinar-les una mica. Pastar-les per ou batut i
fregiu-les per les dues bandes amb una paella amb un raig d’oli fins que quedin
ben daurades. Deixar-les escórrer sobre un paper de cuina i a continuació ja es
poden servir al plat
Presentada per: Assumpció Volart.
Presentada per: Assumpció Volart.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada