Ingredients:
500 kg. d’atmetlla crua triturada
500 kg. d’atmetlla crua triturada
![]() |
Foto: Conxi Parrado |
500
kg. de sucre
Pell
de una llimona
2
rovells d’ou
250
grs. de patates amb pell
Pinyons
Cireres
Coco
Xocolata
Confitura
Elaboració del plat
Bulliu la patata amb
pell i en calent l’aixafeu juntament amb el sucre, que es desfarà al
moment. Afegiu-hi l’atmella crua triturada i ho pasteu tot plegat, hi ratlleu la
pell de la llimona i també li afegiu. D’aquesta manera ja podeu fer les boletes o les
formes diferents que vulgueu, al gust de cadascú.
Passeu les boletes
primer per rovell d’ou batut i després pels pinyons. Procureu que
els pinyons quedin també una mica envernissats d’ou.
Podeu fer formes
creatives: rodones, en forma de bolet, allargades, amb una atmella
sencera, una cirereta, xocolata, confitura i cap al forn a 200º durant 8 minuts.
A gaudir de la festa Tots
Sants...
Bon Profit.
Presentada per Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada