Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PANELLETS

dijous, 30 d’octubre del 2014
Ingredients:

500 kg. d’atmetlla crua triturada
Foto: Conxi Parrado
500 kg. de sucre
Pell de una llimona
2 rovells d’ou
250 grs. de patates amb pell
Pinyons
Cireres
Coco
Xocolata
Confitura

Elaboració del plat

Bulliu la patata amb pell i en calent l’aixafeu juntament amb el sucre, que es desfarà al moment.  Afegiu-hi  l’atmella crua triturada i ho pasteu tot plegat, hi ratlleu la pell de la llimona i també li afegiu. D’aquesta manera ja podeu fer les boletes o les formes diferents que vulgueu, al gust de cadascú.
Passeu les boletes primer per rovell d’ou batut i després pels pinyons. Procureu que els pinyons quedin també una mica envernissats d’ou.
Podeu fer formes creatives: rodones, en forma de bolet, allargades, amb una atmella sencera, una cirereta, xocolata, confitura i cap al forn a 200º durant 8 minuts.

A gaudir de la festa Tots Sants...


Bon Profit.

Presentada per Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada