![]() |
Foto: Encarna Garcia |
- 4 carbassons mitjans
- 2 cebes petites
- Daus de salmó fresc o fumat
- 4 grans d'all
- 4 champinyons
- Formatge emmental ratllat
- Orenga
- Comí
- 500g de tomàquet natural
- Sal, pebre i oli
Elaboració:
Per començar, tallem els carbassons per la meitat, els emboliquem amb paper de film, fem uns forats al film amb una forquilla i els posem al microones durant 6-7. Passat el temps, traiem el carbassó del microones, el desemboliquem,i deixem refredar. Buidem amb una cullera l’interior del carbassó,
A continuació, en una paella amb una mica d’oli calent, fregim la ceba tallada a dauets i els alls picats. Quan agafin color, afegim el salmó. Quan estigui tot dauradet, posem la polpa del carbassó, deixeum coure 5 minutets, afegim el tomàquet ratllat, salpebrem i deixem coure durant 20 minuts. Tot seguit, apagueu el foc, incorporeml l’orenga i el comí.
Finalment, farcim el carbassó amb el salmó, el formatge emmental pel damunt i gratinem durant 5 minuts.
Presentada per: Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada