Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA CATALANA

dimarts, 1 de juliol del 2014
Ingredients:

Foto: Irene Feliu

1 litre de llet
6 ous
1 pell de llimona
200 g de sucre
1 branca de canyella

50 g de maicena


Elaboració del plat:

Bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona, i a continuació desfer la maicena en una tassa amb una mica de llet, i la reservem.
A part, anar batent els rovells amb el sucre i quan la llet arrenqui el bull retirar-la del foc,(treure la pell de llimona i la canyella). Hi afegirem la maizena desfeta, i els rovells amb el sucre.
No deixar de remenar-la, la tornarem al foc, ben baix, fins que la crema va espessint.
La col.locarem en recipients individuals, i esperar que es refredi, per poder cremar-la amb sucre.


Presentada perIrene Feliu





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada