Ingredients:
1 rodó de llom
1 ceba
3 pastanagues
3 dents d'all
2 pebrots verds
2 pebrots bermells
1 llauna de xampinyons
oli
brou
Elaboració del plat:
Rostiu el rodó i quant estigui rostit afegiu el brou treieu-lo del foc. Coloqueu a la mateixa cassola totes les verduretes, afegiu-li l'oli i les rostim una mica.Talleu el rodó ben fi afegiu-li el brou o aigua, i que fagi un xup xup. Sobre uns 30 minuts,
Bon Profit.
Presentada per Conxi Parrado
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
RODÓ DE LLOM AMB VERDURETES
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
20:14
dimecres, 2 d’abril del 2014
Etiquetes de comentaris:
Carns,
Segons plats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (99)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (32)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (80)
- Postres (129)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (138)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada