1 kg de farina de blat
1 l d'aigua
1 cullerada de llevat fresc
sal
Elaboració del plat.
El buru ( 'pa' en llengua bambara) és un acompanyament tradicional de tots els àpats de Mali, Gambia i altres regions africanes.
En un bol es barregen tots els ingredients, tenint en compte que primer es posa farina, la sal i el llevat i després s´hi afegeix l'aigua a poc a poc.
Es treballa la massa fins a aconseguir una textura homogènia, després es deixa reposar uns 10 minuts.
Es fan boles petites i després s´hi passa el corró per per estirar-les o bé s´setiren amb les mans directament.
Es posen al forn 10 minuts aproximadament.
Bon profit.
A càrrec de Founne Moussou Konate Sissoco, Fatumata Sissoko i Fumata Sila, veïnes de Granollers des de fa dos anys i mig, originàries de diferents regions de l'Àfrica ( Mali, Gàmbia i Mauritania ).
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada