Ingredients:
1 pollastre sencer
1 cabeça d'alls sencera
Pebrot verd
Una mica de romaní fresc
Una mica de farigola fresca
2 fulles de llorer
Opcional: rotllanes de llimona natural
Sal i pebre (molta quantitat, per dins i per fora)
1 mitjana o 2 quintos de cervesa
Agafar el pollastre, ben net, punxar-lo amb el ganivet tot ell.
Salpebrar-lo per dins i per fora ( generosa ment ).
Farcir-lo (cabeça d`alls, pebrot verd, romaní, farigola, llorer) i tancar-lo amb escuradents
Colocar-lo en la plata d´anar al forn i abocar-ri els dos quintos de cervesa ( no per sobre del pollas-
tre.)
Posar-lo al forn a 180º durant 2 hores aproximadament.
Al cap d'una hora girar-lo.
1 pollastre sencer
1 cabeça d'alls sencera
Pebrot verd
Una mica de romaní fresc
Una mica de farigola fresca
2 fulles de llorer
Opcional: rotllanes de llimona natural
Sal i pebre (molta quantitat, per dins i per fora)
1 mitjana o 2 quintos de cervesa
Elaboració del plat:
Agafar el pollastre, ben net, punxar-lo amb el ganivet tot ell.
Salpebrar-lo per dins i per fora ( generosa ment ).
Farcir-lo (cabeça d`alls, pebrot verd, romaní, farigola, llorer) i tancar-lo amb escuradents
Colocar-lo en la plata d´anar al forn i abocar-ri els dos quintos de cervesa ( no per sobre del pollas-
tre.)
Posar-lo al forn a 180º durant 2 hores aproximadament.
Al cap d'una hora girar-lo.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada