Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRONC DE LLUÇ AMB CLOÏSSES

dimecres, 16 de maig del 2012
Ingredients:



1 lluç de 1 1/2 kg.
600 gr cloïsses vives
2 grans d'all
julivert
100 gr de farina
1/4 de l. de fumet de peix
oli d'oliva
sal

Elaboració del plat:

Tallar 4 trossos de la part central del lluç
Enfarinar i posar-los en una cassola de fang amb oli calent i remenar lleugerement.
Tirar l'oli de la cassola i afegir el fumet de peix, les ametlles, els alls pelats (tallats en làmines) i una mica de julivert picat.
Quan s'obrin les cloïsses, posar una cullerada de farina en el fumet i remenar fins que quedi lligat.
Mantenir a foc suau, fins que es cogui el lluç i les cloïsses.
Rectificar de sal.
Servir amb la mateixa cassola
Presentada per Hilde Grosskopf

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada