1/2 kg de cuscús
1 albergínia
1 carbassó
1 pastanaga
1 ceba
1 pebrot
fruits secs
salsa de soja
salsa de tomàquet
aigua
En una paella amb un rajolí d'oli, es sofregeix la ceba, el carabassó, l'alberginia...(totes les verdures per
ordre en funció de la seva duresa, de més fortes a més suaus) tallades a trossos ben petits.
Posem un rajolí de salsa de soja i tomàquet triturat per obtenir una salsa una mica líquida.
Mesurem en tasses el cuscús i el col·loquem en un recipient que es pugui tapar. (No ha d'anar al foc)
Posem a bullir l'aigua o el brou (el doble del volum del cuscús).
Aboquem aquesta aigua o brou sobre el cuscús i ho tapem amb un drap net.
Esperem 10 minuts.Col·loquem la ració del cuscús en un plat i la salsa per sobre.
I llestos, ja tenim un plat ben marroquí!
Versió segona: Podem fregir una estona el cuscús amb la salsa ja sofregida i llavors abocar l'aigua o
brou bullint sobre tots els ingredients:
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada