Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CUSCUS AMB VERDURES

dimecres, 23 de maig del 2012
Ingredients:

1/2 kg de cuscús
1 albergínia
1 carbassó
1 pastanaga
1 ceba
1 pebrot
fruits secs
salsa de soja
salsa de tomàquet
aigua

Elaboració del plat:

En una paella amb un rajolí d'oli, es sofregeix la ceba, el carabassó, l'alberginia...(totes les verdures per
ordre en funció de la seva duresa, de més fortes a més suaus) tallades a trossos ben petits.
Posem un rajolí de salsa de soja i tomàquet triturat per obtenir una salsa una mica líquida.
Mesurem en tasses el cuscús i el col·loquem en un recipient que es pugui tapar. (No ha d'anar al foc)
Posem a bullir l'aigua o el brou (el doble del volum del cuscús).
Aboquem aquesta aigua o brou sobre el cuscús i ho tapem amb un drap net.
Esperem 10 minuts.Col·loquem la ració del cuscús en un plat i la salsa per sobre.
I llestos, ja tenim un plat ben marroquí!
Versió segona: Podem fregir una estona el cuscús amb la salsa ja sofregida i llavors abocar l'aigua o
brou bullint sobre tots els ingredients:
Presentada per Marta Pelegrina Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada