Foto: Roser Blasco |
100 g. de foie
50 g. de pinyons
100 g de bacó fumat
1 llimona
oli
sal
pebre
Elaboració del plat:
Netejar bé les carxofes. Posar-hi suc de llimona perquè no es posin negres. Es tallen en quatre trossos, tipus pla, de dalt a baix.
Les col·loquem en una safata de forn totes planes i les amanim amb oli, sal i pebre.
Les introduïm al forn, aquest escalfat prèviament.
En una paella amb una mica d'oli hi torrem els pinyons. Un cop daurats hi afegim el bacó, que es fongui una mica i ho reservem.
Traiem les carxofes rosses del forn, al damunt hi posem el "foie" tallat a daus a sobre de cada escarxofa. Ho enfornem un momentet.
Després ho treiem i per sobre hi posem el bacó i els pinyons.
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada