Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VEDELLA AMB PRUNES

dimecres, 18 d’abril del 2012
Ingredients:


500 g de vedella
35 g de llard, també es pot fer amb oli
1 branqueta de sajolida
1 copeta de conyac
1 mica d´aigua
400 g de prunes

Elaboració del plat:

Es posa a la cassola 35gr. de llard, i quan s'hagi fos s'hi posa la branqueta de sajolida,  la vedella i la sal, quan està rossa s'hi tira el conyac i miquetes d'aigua deixant-la que es cogui a poc a poc remenat sovint perquè no s'enganxi  i quedi cuit de cada costat.
Es bullen les prunes i quan  siguin toves es posen a la cassola, quan faltin uns 20 minuts per acabar de coure la vedella es treu del foc i ja es pot servir.
Es posa en una plata  la vedella i al voltant  les prunes.
Presentada per Francesc Garcia (llibre cuina de tots).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada