Foto: Irene Feliu |
1 kg. de salsafins
1ceba
1 porro
2 pastanagues
2 tomàquets madurs
1 cabeça d'alls
1 got de vi blanc
oli, sal, pebre, 1 fulla de llorer
Picada
ametlles, pa fregit, safrà en branca
Elaboració del plat:
Fer bullir els salsafins i s'escorren, reservant l'aigua de la cocció.
Quant siguin freds, s'enfarinen i es fregeixen a la paella. Els reservem.
Ara,es lliga la carn de la vedella, i en una cassola amb un bon raig d'oli,s'enrosseix a foc viu.
S'hi afegeix el vi, i a continuació les verdures tallades petites.
Es deixa coure a foc lent, i girant la carn de tant en tant.
Un cop rostida deixar-la refredar, per que es pugui tallar a llesques fines.
Després amb les verdures de rostir la carn, i l'aigua de la cocció, farem una salsa triturant-to amb la batedora.
Seguidament es tira tot a la cassola i es deixa coure tot junt.
Preparar la picada i s'hi afegeix també.
Deixar-ho a foc baix que faci la xup-xup
Elaborat per Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada