Ingredients:
1 Llauna pebrot del piquillo
4 Anxoves
2 Ous durs
1 Llauna petita d'olives verdes sense pinyol
3 Litres de cranc
1 Cullerada sopera de maionesa
Peix blanc bullit
Elaboració del plat:
Posem tots els ingredients al got de la batedora i triturem, no ha de quedar molt petit ja que s'han de notar els trossets. Posem els pebrots sobre paper de cuina per eixugar una mica el líquid de la llauna.
Amb una culleradeta els farcim. Reservem a la nevera fins el moment de servir i decorem al gust
amb maionesa, ou rallat per sobre, o sobre un llit d'enciam per contrastar colors i així queden molt
vistosos. També els podem posar sobre torradetes de pa.
Presentada per Imma Mejías
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PEBROTS DEL PIQUILLO FREDS
Publicat per
Conxi Parrado
a
16:57
dimecres, 21 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Primers plats,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (125)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada