Ingredients:
25 grs. de mantega
1 llauna de sardinetes
Elaboració del plat
Escórrer l'oli de les sardinetes, posar-les en un plat junt amb la mantega.
Aixafar i barrejar fins que quedi com un paté, si és necessari afegir gotetes del seu oli.
Presentació:
Untar mini torradetes i decorar amb ou dur.
Suggeriment:
Provar de fer el mateix amb anxoves.
Presentada per M. Dolors Puig
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATÉ DE SARDINES
Publicat per
maridetossa
a
17:45
dimecres, 28 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Patés,
Peix,
Trobada Patés variats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada