Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MUSCLOS FARCITS

dimecres, 21 de març del 2012
Ingredients:

1 Kg. de musclos
Ceba
Mantenga
Oli d'oliva
Llet
Farina
Pa
Ratllat
Ou



Elaboració del plat:

Preparem els musclos al vapor. Podem donar aroma a l'aigua amb una mica de vi blanc.
Els separem i guardem les closques. Piquem els musclos finets.
Sofregim una mica de ceba i després preparem una beixamel amb oli d'oliva, llet (jo la faig amb brou perquè el meu fill és intolerant a la llet de vaca) i farina.
Afegim els musclos picats, ho salpebrem i ho remenem, que es faci una mica més. Farcim les closques i esperem que es refredi.
Després les passem per ou batut i pa ratllat i les fregim.

Presentada per David Homedes







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada