Ingredients:
Pa de motlle
1 Alvocat
1 Llimona
2 Cullerades de iogurt natural
1 Paquet de salmó fumat
Elaboració del plat:
Primer s'obren els alvocats i a mesura que es van aixafant s'hi posa una mica de suc de llimona i dues cullerades de iogurt natural.
Una vegada ja està la pasta anterior, es posa sobre la meitat d'una llesca de pa de motlle (triangle).
Seguidament es talla una mica de salmó fumat i s'hi posa per sobre.
Presentada per Lourdes Batlles
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CANAPÈS DE SALMÓ I ALVOCAT
Publicat per
Conxi Parrado
a
17:10
dimecres, 21 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Peix,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (125)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada