Ingredients:
4 cebes mitjanes
1 barra de pa sec
2 ous
Unes branques de farigola
Aigua
Oli
Sal
Elaboració del plat:
Posar una olla amb oli i la ceba trossejada. Quan la ceba estigui daurada, afegim el pa tallat a bocins i seguim sofregint una estona més.
A continuació cobrim amb aigua el que tenim dins l'olla. Deixarem bullir un quart d'hora i seguidament hi afegim els dos ous, remenem amb la barilla.
Prèviament haurem preparat una infusió amb branques de farigola i li tirem dins la sopa.
Presentada per Encarna Garcia
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
SOPA DE CEBA
Publicat per
maridetossa
a
17:46
dimecres, 8 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Sopes i cremes,
Trobada Sopes,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (99)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (32)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (80)
- Postres (129)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (138)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada