Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PEBROTS DEL PIQUILLO FREDS

dimecres, 21 de març de 2012
Ingredients:


1 Llauna pebrot del piquillo
4 Anxoves
2 Ous durs
1  Llauna petita d'olives verdes sense pinyol
3 Litres de cranc
1 Cullerada sopera de maionesa
Peix blanc bullit


Elaboració del plat:

Posem tots els ingredients al got de la batedora i triturem, no ha de quedar molt petit ja que s'han de notar els trossets. Posem els pebrots sobre paper de cuina per eixugar una mica el líquid de la llauna.
Amb una culleradeta els farcim. Reservem a la nevera fins el  moment de servir i decorem al gust
amb maionesa, ou rallat per sobre, o sobre un llit d'enciam per contrastar colors i així queden molt
vistosos. També els podem posar sobre torradetes de pa.

Presentada per Imma Mejías

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada