Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PERES AMB ANOUS I AMETLLES

dijous, 24 de març del 2022


 Ingredients:

4 peres de carn dura

50 g anous pelades

50 g ametlla pelada

50 g mantega pomada

2 cullerades de farina

2 cullerades sucre morè

(opcional coco ratllat)


Elaboració del plat:

Renteu i eixugeu les peres, les talleu tranversalment en tres parts, procurant que la part de dalt hi quedi la cua.

Piqueu les anous i les amtelles, hi afegiu la mantega.

Barregeu-ho tot, afegiu la farina i el  sucre, ho remeneu fins que quedi una pasta compacte.

Poseu una capa de la pasta per sobre les bases de les peres.

Ho col.loqueu en una safata de forn, totes les bases desmuntades. Les coueu 20 minuts a 170º

Reconstrui les peres donant-li la forma original.

Es pot rebaixar la quantitat d'anous o d'ametlles o també substituir-ho per coco ratllat.

Recepta presentada per: Montserrat Pujadas


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada