Ingredients:
8 xampinyons
8 ous de guatlla
50 g de ceba
oli
sal
pebre
cibulet
Elaboració del plat:
Primer comenceu per rentar bé els xampinyons, i els hi treieu les cues.
Mentres s'escorren, sofregiu la ceba picada ben fina i també hi podeu posar les cues dels xampinyons tallades molt petites, i no cal totes.
Agafeu els xampinyons i els coueu una mica al forn, uns 10 minutets, jo ho faig amb el gratinador, però de cap per avall i amb una safata a sota per si deixen anar aigua. Després els salpebrem i ja podeu farcir amb una mica de barreja de la ceba que tindreu sofregideta.
Ho poseu en una safata de forn, i a sobre es l'hora de posar-hi l'ou de guatlla. Feu una mica de niu perquè no rellisqui.
Com que ja tindreu el forn calent, ja veureu com l'ou es cou de seguida.
Ho serviu amb una mica de cibolet per sobre i a menjar....
Presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada