
1a fòrmula
6 ous
120g de farina
112g de sucre per les clares
90g de sucre pels rovells.
2a fórmula
4 ous
80g de farina
75g de sucre per les clares
60g de sucre pels rovells
Elaboració del plat:
1a fórmula
Poseu en un bol els 90g de sucre amb els rovells i treballeu fins que tingui un color més blanquinós. En un bol a part, posem els 112 g de sucre amb les clares i munteu les a punt de neu. Un cop muntades afegiu-les als rovells i ho aneu barrejant a poc a poc.
Aquí ja podem encendre el forn a 180º.
Després afegim els 120g de farina tamisada i es va barrejant tot molt suaument. Ho posarem tot en un motlle untat amb una mica de mantega i ho posarem al forn durant 25 minuts.
Podeu fer la prova del escuradents per veure si està ben cuit. Si el poseu i surt sec, ja està a punt.
2a fòrmula
La segona fòrmula és fa igual que la primera amb les mides dels ingredients corresponents.
Presentada per: Mª Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada