Foto: Irene Feliu |
1 llaminera de porc (filet)
1 ceba de Figueres
1 pastanaga
2 grans d'all
1/2 got de vi P.Ximenez
1 got de brou de carn
1 cda. de farina de blat de moro
Sal, pebre mòlt, oli d'oliva
Elaboració del plat:
Per començar, talleu la llaminera a discos gruixuts i els salpebreu.
Poseu oli en una paella, marqueu-los a foc viu i quedin ben segellats. Els reserveu.
En aquesta mateixa paella hi feu sofregir la ceba tallada en juliana i els alls laminats, juntament amb la pastanaga.
Quan està tova i transparent hi tireu el vi, ho deixeu reduïr a la meitat. A continuació hi afegiu la farina, desfeta amb el brou i ho remeneu bé que no quedin grumolls.
Aquesta salsa la tritureu, i es l'hora de posar-hi les rodanxes de la llaminera que teniu reservades.
Deixeu-ho coure uns minuts més.
Ho emplateu amb salsa pel damunt i es pot acompanyar amb bolets, puré de patata, compota de poma etc..
Millor cuinar-ho el dia abans i així es concentren els sabors.
Presentada per: Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada