Foto: Montserrat Pjadas |
500 grs de pèsols pelats
4 patates petites
1 manat d’alls tendres
100 grs de botifarra negra
Per l'amaniment:
50ml d'oli d'oliva verge
35 ml de vinagre
un polsim de pebre
sal
Elaboració del plat:
Bulliu les patates amb la pell, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a llesquetes.
Bulliu els pèsols, refredeu-los amb aigua freda, i escorreu-los.
Peleu els alls tendres, talleu-los ala juliana i salteu-los amb una paella amb oli.
Esmicoleu la botifarra negra i salteu-la en una paella amb oli.
Per a l'amaniment:
Barrejeu l'oli, el vinagre, el pebre i la sal (també es pot emulsionar en una batedora).
Per muntar el plat:
Poseu les patates, els pèsols, la botifarra i els alls per sobre i finalment ho amaniu.
Nota: els pèsols poden ser congelats.
Presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada