Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMANIDA DE PÈSOLS, PATATES I ALLS TENDRES

dilluns, 19 de febrer del 2018
Ingredients:  
Foto: Montserrat Pjadas


500 grs de pèsols pelats
4 patates petites
1 manat d’alls tendres
100 grs de botifarra negra

Per l'amaniment:
50ml d'oli d'oliva verge
35 ml de vinagre
un polsim de pebre
sal

Elaboració del plat:

Bulliu les patates amb la pell, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a llesquetes.
Bulliu els pèsols, refredeu-los amb aigua freda, i escorreu-los.
Peleu els alls tendres, talleu-los  ala juliana i salteu-los amb una paella amb oli.
Esmicoleu la botifarra negra i salteu-la en una paella amb oli.

Per a l'amaniment:
Barrejeu l'oli, el vinagre, el pebre i la sal (també es pot emulsionar en una batedora).

Per muntar el plat:
Poseu les patates, els pèsols, la botifarra i els alls per sobre i finalment ho amaniu.

Nota: els pèsols poden ser congelats.

Presentada per: Montserrat Pujadas


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada