Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

EMPANADA DE VERDURES

dimecres, 24 de gener del 2018
ingredients :

Per a 4 persones)

2 làmines de pasta brisa
1 esberginia
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba
2 grans d'all
3 tomàquets pera
6 espàrrecs verds
8-10 olives negres s/pinyol
1 ou
sal, pebre, orenga, oli d'oliva,
formatge ratllat.


Elaboració del plat:



Per començar talleu totes les verdures a daus, els tomàquets sense pell ni llavors i les poseu a coure en una cassola amb oli d'oliva, les salpebreu i deixeu que quedin al "dente".
Ho deixeu refredar.
Tot seguit pre- escalfeu el forn a 180º.
Ara exteneu una làmina de massa per l'empanada en una safata de forn, la puntxeu i hi repartiu totes les verdures,i al damunt les olives tallades a rodanxes, un polsim d'orenga i el formatge ratllat (deixant un parell de centimetres als costats per poder-ho segellar bé).
A continuació, ho cobriu amb l'altra làmina i amb els dits hi feu un cordonet que quedi ben tancat.

Hi feu un forat al centre (perquè surti el vapor) i la pinteu amb ou batut.
La poseu al forn uns 20 minuts aprox. o fins que veieu  que ja està cuita.
Bon profit !!.

Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada