Foto: Josep Melgarejo |
(Per a 4 persones)
400 gr. de llenties cuites
1 gra d'all
10 ametlles crues pelades
1 c/ sopera de TAHINI
1 c/ " d'oli de sesam
3/c/ " d'oli d'oliva
1 c/ petita de comí molgut
el suc d'una llimona petita
una mica de sal
unes fulles de coriandre
o bé de julivert
una mica de gingebre pols
Elaboració del plat:
Posar a la picadora les ametlles, el gra d'all i les fulles de coriandre o julivert.
Picar fins que quedi com granulat més aviat fi
Ho posarem al got de la batedora i li afegirem les llenties escorregudes, el Tahini, l'oli de sèsam, l'oli d'oliva, el comí, la sal i el suc de la llimona.
Triturar tot fins que ens quedi una pasta fina i suau.
La presentació la farem en un bol i li tirarem per sobre una mica de gingebre, unes fulles de coriandre o bé julivert i un bon raig d'oli d'oliva.
Acompanyar amb "nachos".
Presentada per Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada