Ingredients:
Foto Cati González |
80 gr sucre
2 ous
1 gotet de xupito de llet
1 " " oli
2 cullerades soperes de moscatell
1 cullerada sopera d'anís
matafaluga mòlta
la pela d'una llimona
1/2 cullerada de cafè de llevat en pols
1 polsim de sal
La farina que admeti,
Oli del 0,4 graus
Elaboració del plat:
Es barregen tots els ingredients menys la farina i el llevat que aniran junts.
Ara comencem afegir la farina fins aconseguir una massa elàstica, primer ho farem en un bol i un cop que vagi tenint consistència la posem a sobre del mabre i anem amassant i afegint farina fins a tenir-la elàstica i fina.
La deixem reposar 2-3 hores tapades amb un drap.
Després agafem petites quantitats (una boleta) i l'estenem amb el corró fins que quedin ben primes.
Si s'enganxen a les mans, les podem untar amb oli.
Un cop que les tinguem ja totes en forma de petites coques, les fregim en abundant oli (del suau,04
graus).
Les posem a sobre de paper absorbent de cuina i les espolsem amb sucre.
Estan més bones l'endemà¡¡¡¡¡
Bon Profit ¡¡¡¡
Presentada per Cati González
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada