Per
a 4 persones:
800 grs de bacallà
3 pebrots verds
4 tomàquets
Julivert
Farina
800 grs de bacallà
3 pebrots verds
4 tomàquets
Julivert
Farina
Sal
Elaboració del plat:
Poseu
el bacallà en remull per dessalar-lo. Un cop dessalat al vostre gust
i ben escorregut, talleu-lo a trossos regulars, no gaire grossos.
Enfarineu
els talls de bacallà i fregiu-los amb oli d’oliva. Amb una part del
mateix oli sofregiu durant uns deu minuts i a foc baix el pebrot
tallat a tires, i el tomàquet pelat i trossejat. Un cop fet el
sofregit, afegiu-hi el bacallà. Rectifiqueu de sal i deixeu-lo coure
tot plegat 10 minuts més.
Escampeu-hi
per sobre un pessic de julivert picat.
Presentada per : Assumpció Volart
El bacallà que bé ens fa quedar!