Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BACALLÀ AMB PEBROT I TOMÀQUET

diumenge, 4 de desembre del 2016

Fotos: Assumpció Volart
Ingredients:

Per a 4 persones:
800 grs de bacallà
3 pebrots verds
4 tomàquets
Julivert
Farina
Sal

Elaboració del plat:

Poseu el bacallà en remull per dessalar-lo. Un cop dessalat al vostre gust i ben escorregut, talleu-lo a trossos regulars, no gaire grossos.
Enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los amb oli d’oliva. Amb una part del mateix oli sofregiu durant uns deu minuts i a foc baix el pebrot tallat a tires, i el tomàquet pelat i trossejat. Un cop fet el sofregit, afegiu-hi el bacallà. Rectifiqueu de sal i deixeu-lo coure tot plegat 10 minuts més.
Escampeu-hi per sobre un pessic de julivert picat.

Presentada per : Assumpció Volart

                                                             


1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    El bacallà que bé ens fa quedar!

Publica un comentari a l'entrada