Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CANELONS D’ESCALIVADA

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:  
Foto: Assumpció Fontcuberta


12 plaques de canelons
3 ous
3 pebrots vermells
1 llauna de tomàquet petita
150 g de tonyina amb oli


Elaboració del plat:

Poseu a escalivar els pebrots com feu habitualment. Feu els ous durs. Bulliu els canelons i, un cop cuits, els escorreu i els poseu a sobre d’un drap, com sempre.
 Un cop cuits els pebrots i els ous, els peleu, els netejeu i els talleu a trossets. Barrejeu-ho tot en un bol, juntament amb la tonyina engrunada i la llauna de tomàquet cuit. Amb la pasta resultant, farciu les plaques dels canelons i els aneu posant en una safata de servir prèviament untada amb una mica de maionesa. Per acabar, els cobriu amb una capa fina de maionesa.
Per sobre hi podeu posar tiretes de pebrot escalivat, ou dur, etc., segons el vostre gust.


Presentada per: Maria Galbany

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada