Foto: Assumpció Fontcuberta |
12 plaques de
canelons
3 ous
3 pebrots
vermells
1 llauna de
tomàquet petita
150 g de tonyina
amb oli
Elaboració del plat:
Poseu a
escalivar els pebrots com feu habitualment. Feu els ous durs. Bulliu els
canelons i, un cop cuits, els escorreu i els poseu a sobre d’un drap, com
sempre.
Un cop cuits els pebrots i els ous, els peleu,
els netejeu i els talleu a trossets. Barrejeu-ho tot en un bol, juntament amb
la tonyina engrunada i la llauna de tomàquet cuit. Amb la pasta resultant,
farciu les plaques dels canelons i els aneu posant en una safata de servir
prèviament untada amb una mica de maionesa. Per acabar, els cobriu amb una capa
fina de maionesa.
Per sobre hi
podeu posar tiretes de pebrot escalivat, ou dur, etc., segons el vostre gust.
Presentada per: Maria
Galbany
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada