Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FAVES ESTOFADES AMB SIPIA

dijous, 30 de juny del 2016
Ingredients:  
Foto: Maria  Rosa  Dantí




1 ½ kg de faves tendres
1 sípia gran
2 cebes mitjanetes
4 alls tendres
Brou de peix
Menta fresca
Sal i oli

Anís sec

Elaboració del plat:

Per començar, sofregiu les cebes tallades petites. A continuació talleu a trossos la sípia, incorporeu-la al sofregit i deixeu-ho coure tot junt, seguidament, poseu-hi els alls tendres, quan s`hagin estofat una mica, afegiu-hi les faves i després aboqueu-hi el fumet de peix fins que quedi cobert. Per acabar tireu-hi la menta i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 minuts, també podeu afegir-hi una mica d’anís sec i ja es pot emplatar.



                                              Bon profit

Presentada per: Mª Rosa Dantí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada