Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CANELONS D'ESPINACS A LA CATALANA

dilluns, 13 de juny del 2016

Ingredients    (per a 4 persones)
Foto: Mª Rosa Dantí
1 kg d'espinacs frescos
100 g de panses
100 g de pinyons
50 g de fortmatge rallat
50 g de fortmatge per gratinar                 

1 paquet de canelons
2 cullerades de farina
250 cc de llet sencera
un tros de mantega


Elaboració del plat:

Per començar, poseu a bullir els canelons d'un a un uns 10 minuts. A continuació netegeu els espinacs frescos. En una paella gran unes gotes d'oli poseu-hi els espinacs, fins que estiguin cuits, seguidament en una paella sofregui-hi la ceba tallada petita, un cop està, hi afegiu-hi els espinacs, els pinyons, les panses,i el parmesà. Tot seguit feu la beixamel i poseu-ne dues cullarades als espinacs, barregeu-ho i deixeu-ho refredar per lligar-ho tot. Per fer la beixamel, foneu la mantega i afegiu-hi la farina i la llet, removent uns 10 minuts.
Quan teniu tots els ingredients lligats, aneu posant una bola del farcit damunt de cada pasta de canaló i els aneu enrollant.

Per acabar poseu en una safata de forn, una mica de beixamel, els canelons a sobre i més beixamel fins a cobrir-los i el fortmatge per gratinar i al forn uns 5 minuts.

                                                                                         Bon profit

Presentada per: Mª Rosa Dantí

                      

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada