Ingredients (per a 4 persones)
Foto: Mª Rosa Dantí |
100 g de panses
100 g de pinyons
50 g de fortmatge rallat
50 g de fortmatge per gratinar
1 paquet de canelons
2 cullerades de farina
250 cc de llet sencera
un tros de mantega
Elaboració del plat:
Per començar, poseu a bullir els canelons d'un a un uns 10 minuts. A continuació netegeu els espinacs frescos. En una paella gran unes gotes d'oli poseu-hi els espinacs, fins que estiguin cuits, seguidament en una paella sofregui-hi la ceba tallada petita, un cop està, hi afegiu-hi els espinacs, els pinyons, les panses,i el parmesà. Tot seguit feu la beixamel i poseu-ne dues cullarades als espinacs, barregeu-ho i deixeu-ho refredar per lligar-ho tot. Per fer la beixamel, foneu la mantega i afegiu-hi la farina i la llet, removent uns 10 minuts.
Quan teniu tots els ingredients lligats, aneu posant una bola del farcit damunt de cada pasta de canaló i els aneu enrollant.
Per acabar poseu en una safata de forn, una mica de beixamel, els canelons a sobre i més beixamel fins a cobrir-los i el fortmatge per gratinar i al forn uns 5 minuts.
Bon profit
Presentada per: Mª Rosa Dantí
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada