![]() |
Foto: Encarna Garcia |
1k de pèsols naturals o 1/2k si són congelats
1k de carxofes
1 tall de cansalada
1 botifarra crua o negre
1 ceba
1 farcellet d'herbes (farigola, llorer, api i menta)
1 tomàquet trinxat
1 copeta de vi
all i julivert
una mica de brou
sal i pebre
Elaboració del plat:
Desgranem els pèsols i netegem i tallem les carxofes en 4 o 5 trossos cadascuna.
Posem al foc una cassola amb oli trossets de cansalada tallada petita, la ceba trinxada i el farcellet d'herbes. Hi posem els pèsols i les carxofes, ho remenem una mica, i hi afegim el tomàquet trinxat, sal i una mica de pebre. Passats deu minuts hi tirem la copeta de vi, els trossets de botifarra crua o negre, una mica fregida. Hi posem l'all i el julivert trinxats i una mica de brou. Ho tapem hermèticament i ho deixem coure a poc a poc fins que queda cuit.
Presentada per Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada