![]() |
Foto : Assumpció Fontcuberta |
Ingredients:
500 g de castanyes pelades
6 ous
100 g de mantega
200 g de sucre
una mica de vainilla amb pols
Elaboració del plat:
Poseu les castanyes al foc amb l´aigua que les cobreixi i una mica de sucre, quant siguin toves
traieu-les del foc i mireu que tinguin l´aigua suficient per triturar-les.
Poseu en un bol els rovells amb el sucre i la vainilla, ho deixateu tot fins que quedi ben espumós, seguidament munteu les clares a punt de neu, va bé fer-ho amb les varilles de la batedora. Llavors les afegiu a la pasta anterior remenant amb suavitat
Finalment afegiu-hi la mantega desfeta i el puré de castanya amb molta suavitat perquè quedi ben barrejat però no baixi la pasta.
Unteu un motlle amb mantega i farina de galeta per tal que no s'enganxi, aboqueu-hi la pasta, hi ho poseu al forn escalfat prèviament a 180º uns 45 minuts aproximadament, depenent de cada forn, podeu comprovar si esta al seu punt clavant un palet, si surt net ja està cuit.
Deixeu que es refredi per desenmotllar, sol ja es prou bo però, si voleu es pot acompanyar amb xocolata fondant, una mica de nata...
Boníssimmmmmm !!
Presentada per Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada