Ingredients:
1 k de patates
100 g de bacó
1 brik de nata
Mantega
Formatge ratllat
Sal i pebre
Elaboració del plat
Unteu una plata del forn amb oli o mantega.
Peleu las patates i les talleu en rodanxes, les poseu a la plata fent un llit i salpebreu.
Hi poseu també unes boletes de mantega i el bacó tallat a trossets tallat ven prim.
Aneu fent capes i al final ho cobriu amb la crema de llet.
Acabeu amb una bona capa de formatge ratllat i poseu al forn.
Preescalfeu el forn a 180º i el deixeu uns 25 o 30 minuts depèn del forn, han de quedar rossetes per sobre i toves per dins.
Presentada per: Montserrat Trullàs i Aymerich
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATATES AL FORN TIPUS PANADERA
Publicat per
Roser Blasco
a
18:44
dimecres, 28 de gener del 2015
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La cuina al forn
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada