![]() |
Foto: Assumpció Volart |
1 ànec
2 cebes
6 grans d'all
1 copa de conyac
1/2 branca de canyella
1 fulla de llorer
Una mica de nou moscada
Oli i sal
Unes quantes prunes i orellanes (això es opcional)
Elaboració:
Poseu l'ànec net i tallat a octaus en una cassola amb un raig d'oli que es vagi enrossint bé.
Després poseu-hi la ceba tallada en 4 trossos, els alls sencers, el llorer, el conyac i una mica de nou moscada ratllada.
Deixeu que tot plegat vagi fent el xup-xup almenys un parell d'hores, si veieu que pot quedar sec afegiu-hi una mica d'aigua calenta, just perquè no es cremi.
Un cop sigui ben flonjo hi poseu les prunes i les orellanes, deixeu que cogui una mica més i ja està a punt per servir.
Per lleparse els dits !!
Presentada per Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada