Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MONA DE PASQUA

dilluns, 30 de juny del 2014
Ingredients:
Foto: Roser Blasco

100 g de farina
100 g de sucre
3 ous
1 c de cafè de llevat
1 llimona
1 pessic de sal
1 c de sucre avainillat
Mantega i farina per untar el motlle


Elaboració del plat:

Per començar escalfeu el forn a 180º
Amb una batedora de varilles elèctrica bateu els ous sencers amb el sucre i el polsim de sal.
Un cop estigui muntat com si fos a punt de neu, incorporeu-hi la farina, el llevat i el sucre avainillat tot passat per el sedàs, afegiu-hi la ratlladura de llimona a poc a poc, per tal que la massa no baixi el volum.
Unteu el motlle amb la mantega , poseu-hi la farina , seguidament hi aboqueu la pasta i el poseu al forn uns 10 o 12 minuts, depèn de cada forn.
Ha de quedar cuit però suau , com la base del braç de gitano.
Un cop fred el partiu per la meitat i el farciu del que vulgueu, nata, crema , trufa, crema de mantega, confitura. Per sobre i els voltants adorneu amb els fideus de xocolata, ametlla laminada, allò que us agradi més.
Per acabar, hi poseu les figures de xocolata, plomalls el que els agradi mes a les criatures es clar.

Presentada per   Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada