Ingredients:
4 ous
100 g.farina
75 g. sucre
25 g. sucre glas per decorar
4 pomes grogues grans
sucre i canyella
Elaboració del plat:
Per fer una planxa de pa de pessic prim pel braç de gitano.
Separeu les iemes de les clares, aquestes amb les var illes elèctriques ferles a punt de neu (molt compacte). A part barregeu les iemes amb la farina passada pel sedàs ( tamisada ), afegiu el sucre, barregeu junt amb les clares amb la vari lla fent girs envol vents perquè baixi el menys possible.
Estendre aquesta pasta en una plata de forn i fornejar durant uns 20 minuts. Posar un drap humit per sobre el pa de pessic per poder enrotllar-lo quan estigui farcit.
Farcit:
Talleu les 4 pomes i poseu els trossos al microones uns 4 o 5 minuts. Afegiu sucre i canyella, i quan tingueu el puré fet, el poseu a sobre el pa de pessic. Emboliqueu i talleu les puntes perquè quedin iguales Afegir sucre glas amb canyella .
És molt digestiu i nutritiu, i és una manera de menjar fruita pels més petits.
Presentada per: Jani arribas
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
BRAÇ DE GITANO FARCIT DE POMA
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
19:54
divendres, 6 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Fruita,
Pastissos,
Postres,
Trobada Braç de Gitano
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada