Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATACON PISAO! CON HOGAO Y POLLO DESMECHAO

dimecres, 5 de juny del 2013
Ingredients:


1 kg. de plàtans "macho" madur
1 kg. de tomaquet madur
1/2 kg. de ceba tendre
1 pit de pollastre
Oli d'oliva

Elaboració del plat:

Es pelen els plàtans i es tallen en 4 talls cada un i es posen amb oli calent
Un cop daurats pels dos costats es retiren i es deixa refredar una mica
Es posen entre dues fustes de tallar i s'aixafen, s'hi posa una mica de sal i es tornen a fregir una mica amb l'oli ben calent perque quedin ben daurats.
Es posa a bullir un pit de pollastre fins que estigui ben cuit i es deixa refredar una miqueta per desfilar-lo amb els dits quedant a tires el més fines possibles.
Per fer el "hogao" fer un sofregit amb la ceba (preferiblement de la tendra), pebrot i el tomàquet tallat a daus petits.
Quan estigui el sofregit de ceba i tomàquet fent les correccions de sal i sucre, s'afegeix el "pollo desmechado" (pollastre a tires fines).
Es serveix l' "hogao" a sobre dels "patacones" i es menja com si fos un canapè.
Aquest és un plat típic de Colòmbia.

Presentada per Alba Lucia Reinoso

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada