Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PLÀTANS MACERATS

dimecres, 16 de maig del 2012
Ingredients:

2 plàtans per persona
sucre
avellanes trinxades

Elaboració del plat:

Per un dels costats de cada plàtan s'obre una tapa, i per l' obertura i amb cura, s'extreu la polpa del fruit procurant que no es trenqui la pell restant del plàntan.
Es tallen en rodanxes primetes i es posen en un plat soper. Es remullen amb rom o conyac, s'empolsen amb sucre i s'hi afegeixen unes quantes avellanes trinxades.Es deixa tot en maceració  durant mitja hora llarga.
Es farceixen les clofolles dels plàtans i es col·loquen en una safata una al costat de l'altra amb el farciment cap amunt. Per sobre tot el suc de la maceració i s'empolsa de sucre.Cinc o deu minuts abans de servir a taula, es posem al forn ben calents.
Presentada per Carmen Orona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada