Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS A LA CASSOLA AMB VERDURES

dimecres, 18 d’abril del 2012
Ingredients:
Foto: Roser Blasco

4 tasses d'arròs
2 carxofes
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
100g de pèsols
4 espàrrecs verds o de marge
1 tassa de tomàquet fregit
2 dents d'all, sal i oli

Elaboració del plat:

Es netegen i tallen petites totes les verdures.
Es comença a fer el sofregit com sempre, primer la ceba i l'all trinxat, després el pebrot verd, el vermell, les carxofes, els pèsols i els espàrrecs. Deixem coure poc a poc. Després afegim el tomàquet i barregem procurant que no es desfacin totes les verdures fins que estigui tot ben sofregit.
Posar l'arròs a la cassola donant uns tombs, posar l'aigua bullint i deixar a foc fort 5 minuts, després fer abaixar a foc moderat 10 minuts més. Si convé afegir miquetes d'aigua sempre calenta, per tal de que quedi melós.
( Si volem es pot posar trossets de salsitxes a l'hora de fer el sofregit)

Presentada per Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada