Foto: Roser Blasco |
4 tasses d'arròs
2 carxofes
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
100g de pèsols
4 espàrrecs verds o de marge
1 tassa de tomàquet fregit
2 dents d'all, sal i oli
Elaboració del plat:
Es netegen i tallen petites totes les verdures.
Es comença a fer el sofregit com sempre, primer la ceba i l'all trinxat, després el pebrot verd, el vermell, les carxofes, els pèsols i els espàrrecs. Deixem coure poc a poc. Després afegim el tomàquet i barregem procurant que no es desfacin totes les verdures fins que estigui tot ben sofregit.
Posar l'arròs a la cassola donant uns tombs, posar l'aigua bullint i deixar a foc fort 5 minuts, després fer abaixar a foc moderat 10 minuts més. Si convé afegir miquetes d'aigua sempre calenta, per tal de que quedi melós.
( Si volem es pot posar trossets de salsitxes a l'hora de fer el sofregit)
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada