Ingredients:
1/2 k d'arròs400 g. de verdura de tot tipus
pastanagues
mongetes tendres
carbassó
espàrrecs
pebrot verd
pebrot vermell
carxofes
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
3 tomàquets ratllats
2 grans d'alls picats
oli d'oliva
sal
Brou de pollastre:
ceba
porro
pastanaga
carcasses de pollastre
1'5l d'aigua
Elaboració del plat:
Afegir-hi els alls picats, els tomàquets i el pebre vermell, sofregir una mica, i a continuació l'arròs i (el brou de pollastre) que ja tenim fet i calent.
Deixar bullir 8 minuts a foc fort, i després 7 minuts més a foc baix.
Deixar reposar uns 5 minuts abans de servir.
Brou de pollastre.
Posar tots els ingredients a bullir durant 30 minuts aprox. i colar.
Presentada per Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada