Ingredients:
300 gr de cigrons
150 gr d´ametlles
50 gr de sèsam
suc d'una llimona
oli
Elaboració del plat:
Tots els ingredients ben triturats amb el turmix i anirem afegint oli, el que necessiti, fins que estigui ben lligat.
Presentada per Assumpció Volart
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATÉ DE CIGRONS
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
17:43
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Llegums,
Patés,
Trobada Patés variats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada